Home / Actueel / Uncategorized / Vacature bij Flevolands Agrarisch Collectief

Vacature bij Flevolands Agrarisch Collectief

FAC zoekt een enthousiaste en betrokken (junior) Projectleider/projectmedewerker 
(32 – 40 uur)

In de functie als projectleider/projectmedewerker zal je de andere projectleiders ondersteunen bij de verwerving, ontwikkeling en realisatie van projecten op het gebied van agrarisch natuurbeheer en aanverwante gebieden (zowel inhoudelijk als financieel) en zorg je zelf voor de ontwikkeling en realisatie van kleine uitvoeringsgerichte projecten.
Je hebt vaardigheden op het gebied van organiseren, probleemoplossing, informatieverwerking en communicatie en daarbij hebt je affiniteit met het agrarisch natuur- en landschapsbeheer en de natuur inclusieve landbouw.

Het FAC bied je een uitdagende en veelzijdige functie voor 32/40 uur, in een klein team met de mogelijkheid tot groei naar de medior/senior functie.
Kijk dan voor meer informatie en de volledige vacature tekst op: www.flevolandsagrarischcollectief.nl/vacature

Heb je interesse in de functie, of weet je misschien een geschikte kandidaat?  Stuur je CV met een korte sterke motivatie voor 17 januari 2022 naar onze voorzitter Peter Bentum via info@facflevoland.nl. Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je vanaf 11 januari 2022 contact opnemen met coördinator Wim Stegeman (06-53407743). Voor overige vragen kun je terecht bij Peter Bentum, 06-12580399.

10 januari 2022
Deel dit bericht