Home / Actueel / Uncategorized / Vacature: adviseur natuurinclusieve landbouw

Vacature: adviseur natuurinclusieve landbouw

Wat zoeken we?

Een enthousiaste en betrokken adviseur (32 uur) die de agrarische collectieven ondersteunt bij hun werk op het gebied van natuurinclusieve landbouw.

Wat ga je doen?

Je richt je op het ontwikkelen van diensten en producten voor collectieven zodat zij boeren maximaal kunnen ondersteunen op het gebied van natuurinclusieve landbouw in melkveehouderij, akkerbouw en andere grondgebonden sector.

Dit doe je door te zorgen dat collectieven:

  • Kennis hebben van de laatste ontwikkelingen op het gebied van natuurinclusieve landbouw;
  • Bekend zijn met de beschikbare beloningen voor boeren;
  • Ondersteund worden bij het maken van subsidieaanvragen, offertes en contracten op het gebied van natuurinclusieve landbouw;
  • Ondersteund worden door onze SCAN-ict op het gebied van natuurinclusieve landbouw;
  • Elkaar inspireren en van elkaar leren. Zo gebruiken we de ervaringen van collectieven die lokaal en regionaal werken aan natuurinclusieve landbouw.

Centraal in de ontwikkeling naar een natuurinclusieve landbouw zijn de zogenaamde Kritische Prestatie Indicatoren (KPI’s) die de kwaliteit van de duurzaamheid meten. BoerenNatuur is nauw betrokken bij de ontwikkeling en toepassing van de KPI’s op het gebied van natuur en landschap. Jij bent de schakel naar de collectieven toe om deze KPI’s ook in de praktijk uitvoerbaar te houden en vooral effectief te laten zijn voor natuur en landschap.

Wat moet je kunnen?

  • Je hebt een HBO+ werk- en denkniveau en enkele jaren relevante werkervaring.
  • Je hebt een sterke affiniteit met de agrarische wereld en kennis van het agrarisch natuur- en landschapsbeheer in de praktijk is een pré.
  • Je bent flexibel en sterk oplossingsgericht zodat je een project vanaf de start naar een goed einde kan leiden.
  • Je kan prima zelfstandig werken en je bent ook gewend om samen te werken met anderen, zonder dat je het beoogde resultaat en de planning uit het oog verliest.

Wat bieden we?

Een uitdagende en veelzijdige functie in een klein team. Afhankelijk van relevante werkervaring is het salaris max. € 5.079,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (= 40 uur). De aanstelling is vooralsnog voor één jaar met perspectief op 1 jaar verlenging en daarna een vaste aanstelling. Je standplaats is Utrecht en deels thuiswerken is goed mogelijk.

Wat is de planning?

De vacature is opengesteld van 2 februari t/m 21 februari. De eerste ronde gesprekken vindt online plaats op maandag 28 februari en woensdag 2 maart. De tweede ronde gesprekken vindt online of fysiek bij BoerenNatuur plaats op woensdag 9 maart.

Heb je vragen?

Heb je interesse in de functie? Dan kun je je cv met een korte motivatie sturen naar Evelien Verbij via info@BoerenNatuur.nl onder vermelding van ‘vacature adviseur natuurinclusieve landbouw’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Evelien Verbij via 06-52381887.

2 februari 2022
Deel dit bericht