Home / Actueel / Uncategorized / Vacature: Projectmedewerker bij Coöperatie de Groene Klaver (16 uur)

Vacature: Projectmedewerker bij Coöperatie de Groene Klaver (16 uur)

De coöperatie De Groene klaver is één van de veertig collectieven Agrarisch Natuur- Landschaps- en Waterbeheer (ANLb) die samen BoerenNatuur vormen. Het heeft een team van vier enthousiaste en bevlogen medewerk(st)ers. Bij de coöperatie zijn ruim 130 boeren aangesloten. Zij voeren behalve het ANLb ook projecten uit op o.a. het gebied van biodiversiteit, waterbeheer, bijen en wandelpaden.

Het Collectief is verantwoordelijk voor het afsluiten van contracten en de kwaliteit van het agrarisch natuur- landschaps- en waterbeheer in het werkgebied. Uitgangspunt is een rendabele en duurzame landbouw en versterking van biodiversiteit (flora en fauna). Het collectief werkt met professionals en vrijwilligers. In verband met groei van het aantal projecten zoekt het collectief een projectmedewerk(st)er.

Functieomschrijving
Je werkt nauw samen met de gebiedscoördinator en veldmedewerkers die met name verantwoordelijk zijn voor de beheerovereenkomsten met onze leden. Je wordt verantwoordelijk voor het aanvragen, ontwikkelen en ondersteunen van projecten. Daarbij zorg je voor de voortgangsbewaking en (financiële) verantwoording Verder ondersteun je in teamverband de overige medewerkers bij hun werkzaamheden.

Functie eisen
De persoon die wij zoeken:
• is gemotiveerd om de biodiversiteit van het boerenland te vergroten
• heeft minimaal HBO werk- en denkniveau
• heeft affiniteit met de landbouw en natuur
• is communicatief vaardig, toegankelijk en verbindend
• heeft ervaring met projecten en subsidieregelingen
• heeft een netwerk en kan dat uitbouwen en onderhouden
• heeft financieel inzicht
• heeft gevoel voor complexe (bestuurlijke) verhoudingen met overheden en natuurorganisaties.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een contract voor één jaar en hebben de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten in een overeenkomst voor onbepaalde tijd. Voor de functie hanteren we schaal 6 van de CAO Bos- en Natuurbeheer, onderdeel De Landschappen. We gaan vooralsnog uit van een functie van 16 uur in de week. Er wordt vanuit huis gewerkt en maandelijks vindt werkoverleg plaats.

Sollicitaties
Reacties uiterlijk op 21 januari 2022.
Heb jij, of weet jij iemand die interesse heeft in deze afwisselende functie, neem dan contact op met de secretaris Ed de Meijer, secretaris@degroeneklaver.nl of tel: 06-11607058. Website: www.degroeneklaver.nl

14 januari 2022
Deel dit bericht