Home / Actueel / Uncategorized / Kennis delen is kracht

Kennis delen is kracht

Over een paar dagen is het weer zover: de BoerenNatuurdag! Dit is dè gelegenheid om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Er zijn veel speciale dagen, maar waarom een speciale BoerenNatuurdag? ‘Kennis is macht maar kennis delen is kracht.’ We mogen trots zijn op het resultaat van ons harde werken. We doen en weten veel maar ik denk dat we samen veel verder komen. Laten we dit allemaal bij elkaar brengen op de BoerenNatuurdag. Kennis vergaren is essentieel om goed agrarisch natuurbeheer uit te voeren.

De BoerenNatuurdag is hèt moment om deze kennis met elkaar te delen. We kunnen elkaar vast veel tips en trucs vertellen. Niet voor niets hebben we gekozen voor de opzet: voor en door elkaar. Een aantal van collega’s vertellen over hun werk en nieuwe of onbekende onderwerpen worden uitgelicht. Binnen BoerenNatuur en onze leden zit enorm veel kennis, maar ook van andere partijen in het agrarisch landschap kunnen we veel opsteken. Bevlogen sprekers delen tijdens de workshops hun ervaringen en dagen je uit om jouw visie te delen. Zo zal Adnan Tekin, gedeputeerde van Noord-Holland, vertellen over de weide- en akkervogelstrategie waaraan hij werkt voor IPO.

Meestal vergeten we door onze drukke werkzaamheden dat we ook mogen stilstaan bij wat we allemaal hebben bereikt. Het is belangrijk om onze successen te vieren. Wij nodigen je uit om op de BoerenNatuurdag jouw successen op te schrijven en met elkaar te delen op het successenbord. We sluiten zo de dag af met onze trots! Ben jij er ook bij?

Tot 8 maart op de BoerenNatuurdag!

 

Alex Datema

Voorzitter BoerenNatuur

 

Meld je nog snel aan voor de BoerenNatuurdag

2 maart 2018
Kennis is macht maar kennis delen is kracht
Deel dit bericht