Home / Wat doen we? / Dienstverlening aan onze leden

Dienstverlening aan onze leden

BoerenNatuur ondersteunt haar leden maximaal in hun werk op het gebied van agrarisch natuur- en landschapsbeheer. Onze leden moeten zich maximaal kunnen richten op dat waar ze voor zijn opgericht en goed in zijn: samen met de ruim 9000 deelnemers in het veld zorgen voor het behoud en de versterking van de biodiversiteit op ons boerenland.  Onze SCAN-ICT speelt een centrale rol in de dienstverlening aan onze leden.

Wij zorgen er met een nieuwsbrief en intranet voor dat onze leden altijd op de hoogte zijn van de ontwikkelingen op het gebied van agrarisch natuur en landschapsbeheer.

SCAN-ICT

De SCAN-ICT heeft een belangrijke plek bij de inzet van BoerenNatuur, zowel op het gebied van ontwikkeling en beheer van deze ICT als in de ondersteuning van het gebruik, via de helpdesk. De leden van BoerenNatuur moeten voor het aanvragen van subsidie voor hun deelnemers gebruik maken van de SCAN-ICT. Dit is een voor en door collectieven ontwikkeld ICT-systeem waarmee collectieven op perceel niveau kunnen aangeven welke maatregelen de eigenaar hier zal uitvoeren. Uniek aan het systeem is dat er een live-koppeling is met het ICT-systeem van RVO.nl waardoor dagelijks gegevens gedeeld kunnen worden.

Vragen over ontwikkelingen binnen de SCAN-ICT? Neem dan contact op met Inger Wilms of Christa Huizing.

Subdoelen

  1. SCAN-ICT passend en werkbaar maken op basis van de wensen van de gebruikers en de wijzigingen in de regelgeving en wijzigingen in het systemen bij RVO.nl
  2. Onderhoud en beheer SCAN-ICT regelen met de betrokken partijen
  3. Snel en correct vragen beantwoorden van gebruikers van SCAN-ICT
  4. Leden ondersteunen op het gebied van collectieve verzekeringen, bedrijfsaansprakelijk en bestuurdersaansprakelijkheid
Deel deze pagina