Home / Actueel / Uncategorized / Twee BoerenNatuur vacatures!

Twee BoerenNatuur vacatures!

We zoeken twee enthousiaste en betrokken nieuwe collega’s. Een junior adviseur (32 uur) en een senior adviseur/projectleider GLB en natuurinclusieve landbouw (32 uur).

Als junior adviseur ben je de steun en toeverlaat van meerdere medewerkers in het team en draai je mee in meerdere projecten en trajecten. Dat zijn bijvoorbeeld landelijke projecten met overheden en bedrijfsleven door en voor de collectieven op het gebied van natuurinclusieve landbouw.

Als senior adviseur/projectleider GLB en natuurinclusieve landbouw ben je de spin in het web tussen de collectieven onderling EN tussen de collectieven en de overheden, marktpartijen en NGO’s waar BoerenNatuur mee samenwerkt, op het gebied van GLB en natuurinclusieve landbouw.

BoerenNatuur heeft 40 leden, de collectieven, zij verzorgen met zo’n 10.000 deelnemers het agrarisch natuur- en landschapsbeheer in Nederland. Maar er is meer nodig voor een meer natuurinclusieve landbouw. Daarom zijn we actief in allerlei trajecten met overheden, bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en onderwijs- en onderzoeksinstellingen om ons doel dichterbij te brengen. Daarbij hebben wij versterking nodig van twee nieuwe collega’s, jij dus.

BoerenNatuur is een landelijke werkorganisatie met een klein, enthousiast slagvaardig team, gevestigd in het centrum van Utrecht.

8 december 2020
Deel dit bericht
Click to access the login or register cheese