Home / Actueel / Uncategorized / Succesvolle BoerenNatuurdag 2018

Succesvolle BoerenNatuurdag 2018

Donderdag 8 maart organiseerde BoerenNatuur voor, door en met haar leden de BoerenNatuurdag 2018. Deze dag stond in het teken van onderling kennis delen en nieuwe inzichten krijgen over alles wat er speelt bij agrarische collectieven. Ruim 220 mensen bezochten de BoerenNatuurdag. Allen houden zij zich in Nederland professioneel bezig met agrarisch natuurbeheer.

Alex Datema, voorzitter van BoerenNatuur, opende de dag. Hij benadrukte dat we trots mogen zijn op de resultaten die we tot nu toe behaald hebben. Na een plenaire start vulde iedereen zijn programma naar wens in. Bezoekers konden vier interessante workshops volgen. Thema’s die hierbij aanbod kwamen zijn onder andere: de werking van drones, waterbeheer binnen het ANLb, communicatie, akker- en weidevogels, Beheer op Maat, een toekomstbestendig collectief en de PARTRIDGE-aanpak. Verder was er een infomarkt en konden vragen gesteld worden tijdens de spreekuren.

Tot slot gaf Adnan Tekin, gedeputeerde van de provincie Noord-Holland en trekker van het dossier weide- en akkervogels, zijn visie op weide- en akkervogels. Bekijk hier de videoverslaggen van de BoerenNatuurdag.

9 maart 2018
Donderdag 8 maart organiseerde BoerenNatuur voor, door en met haar leden de BoerenNatuurdag 2018
Deel dit bericht
Click to access the login or register cheese