Home / Actueel / Uncategorized / Senior projectleider gezocht bij agrarisch collectief Veluwe

Senior projectleider gezocht bij agrarisch collectief Veluwe


Het agrarisch natuurcollectief Veluwe is een jonge organisatie met een enthousiast en bevlogen team van 8 medewerkers. Onze leden zijn 800 boeren en particuliere beheerders die rondom de Veluwe op hun terrein agrarisch natuur- en landschapsbeheer uitvoeren.

Collectief Veluwe is verantwoordelijk voor het afsluiten van contracten en de kwaliteit van het agrarisch natuur- en landschapsbeheer in het werkgebied. Uitgangspunt is een rendabele en duurzame landbouw en versterking van biodiversiteit (flora en fauna). Het collectief werkt met professionals en vrijwilligers. In verband met groei van de werkzaamheden zoekt collectief Veluwe een: Senior projectleider

Functieomschrijving
Je werkt nauw samen met de veldcoördinatoren van Collectief Veluwe die verantwoordelijk zijn voor de beheerovereenkomsten met onze leden. Je wordt verantwoordelijk voor het verwerken, ontwikkelen en aansturen van strategische of complexe projecten. Daarbij zorg je voor de voortgangsbewaking en verantwoording en je verzorgt zelfstandig de communicatie met opdrachtgevers en financiers.
Verder kun je optreden als plaatsvervanger van de regiocoördinator bij taken op het gebied van organisatie, management en relatiebeheer. Je oefent invloed uit op (bestuurlijke) besluitvormingsprocessen op lokaal en regionaal niveau.

Je zult deels ook werkzaamheden verrichten voor het buurcollectief Utrecht Oost dat op dezelfde locatie in Leusden is gevestigd. Tussen beide organisaties bestaat een nauwe samenwerking en deels ook uitwisseling van personeel.

Functie eisen
De persoon die wij zoeken
• is gemotiveerd om de biodiversiteit van het boerenland te vergroten
• heeft minimaal HBO werk- en denkniveau
• heeft affiniteit met de landbouw
• is communicatief vaardig, toegankelijk en verbindend
• heeft leidinggevende kwaliteiten en geeft daarbij ruimte aan anderen
• heeft ervaring met projectmanagement en extern relatiebeheer
• kan een netwerk opbouwen en onderhouden met overheden, opdrachtgevers en partners in de regio
• heeft financieel inzicht
• heeft gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een jaarcontract en hebben de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten in een overeenkomst voor onbepaalde tijd. Voor de functie hanteren we schaal 8 van de CAO Bos- en Natuurbeheer, onderdeel De Landschappen. We gaan uit van een 80% tot fulltime functie. Er is een werkplek in Leusden. Gedeeltelijk vanuit huis werken is mogelijk.

Sollicitaties
Reacties uiterlijk op 15 december 2021 per mail naar info@collectiefveluwe.nl.
Bij vragen kun je bellen met de regiocoördinator Hans Veurink op 06-53.70.10.00

16 november 2021
Deel dit bericht
Click to access the login or register cheese