Home / Actueel / Uncategorized / Lancering www.mijnboerennatuur.nl

Lancering www.mijnboerennatuur.nl

www.mijnboerennatuur.nl is een nieuwe applicatie voor deelnemers aan het Agrarisch Natuur- en Landschapsbeheer (ANLb). De applicatie heeft een directe connectie met de ICT van het collectief, waardoor boeren hun actuele beheer zelf kunnen inzien. In maart 2019 is www.mijnboerennatuur.nl uitgerold naar alle 9000 deelnemers van het ANLb. Reacties van deelnemers zijn heel positief.

Met www.mijnboerennatuur.nl kunnen ANLb-deelnemers via een persoonlijke inlog zien waar hun beheer ligt met behulp van een interactieve kaart. Deelnemers kunnen per ANLb-perceel zien welk beheer er op ligt, hoe lang dit beheer loopt en wat de pakketvoorwaarden zijn. Daarnaast kunnen deelnemers belangrijke documenten bekijken en inzien welke meldingen van uitgevoerd beheer zijn gedaan door het collectief aan RVO.nl. Ook kunnen deelnemers bekijken onder welke gegevens ze geregistreerd staan en contact opnemen met het collectief.

Www.mijnboerennatuur.nl is gefinancierd door BoerenNatuur en BIJ12, gebouwd door ICT bedrijven Dacom Farm Intelligence en ARYA Solutions. Op basis van de eerste ervaringen wil BoerenNatuur de applicatie verder ontwikkelen en uitbreiden.

9 april 2019
Deel dit bericht
Geplaatst in:
Click to access the login or register cheese