Home / Actueel / Uncategorized / Beheerdersdag 2018

Beheerdersdag 2018

Op 28 september 2018 wordt de 10e editie van de Beheerdersdag gevierd, dé kennis- en netwerkdag voor bos- en natuurbeheerders. U kunt nu uw tickets kopen.

Jaarlijkse kennisuitwisseling

De Beheerdersdag is een dag vol actualiteit over beheer van bos, natuur en landschap in Nederland. We werken aan een gevarieerd programma van boeiende lezingen, workshops en excursies. Uiteraard is er weer voldoende ruimte om ontspannen te netwerken.

Kortom: een dag die u niet mag missen als u geïnteresseerd bent in het beheer van bos en natuur. Bovendien vieren we dit jaar een speciale editie: 10 jaar Beheerdersdag!

Tickets

Wilt u er dit jaar zeker bij zijn? Koop dan nu al uw ticket(s). Een ticket kost 40 euro voor studenten en voor leden en medewerkers van organisaties die partner zijn van de Beheerdersdag. Voor overige deelnemers kost een ticket 55 euro. U bestelt uw ticket(s) eenvoudig online en betaalt via iDeal. Na betaling krijgt u een e-ticket en een factuur per e-mail toegezonden.

Organisatie

De Beheerdersdag wordt georganiseerd door de Bosgroepen en de VBNE, samen met diverse partners: LandschappenNL, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, FPG, OBN, de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters, de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging, de Koninklijke Nederlandse Bosbouwvereniging, Colland, Natuurnetwerk Gemeenten en het Rijksvastgoedbedrijf.

Meer weten?

Houd onze website in de gaten: informatie over de locatie en alle activiteiten wordt tot aan 28 september voortdurend geactualiseerd.

Wilt u graag aanwezig zijn met een stand op onze infomarkt of wilt u adverteren? Kijk dan op beheerdersdag.nl/sponsoren
en volg ons via Twitter (@_Beheerdersdag en #Beheerdersdag).

18 september 2018
Dé kennis- en netwerkdag voor bos- en natuurbeheerders.
Deel dit bericht
Click to access the login or register cheese