Home / Actueel / Uncategorized / Aanmelden Landelijke Dag Natuur in het Boerenland

Aanmelden Landelijke Dag Natuur in het Boerenland

Op zaterdag 16 februari 2019 vindt in het Beatrix Theater (naast station Utrecht Centraal) de Landelijke Dag Natuur in het Boerenland plaats. Deze dag wordt met name georganiseerd voor alle vrijwilligers (beschermers én tellers), agrariërs en andere beheerders in het boerenland. De toegang is gratis, maar aanmelding is verplicht. U bent van harte welkom!

Op deze dag presenteren we u de laatste stand van zaken van (agrarisch) natuurbeheer, beleids- en beheermonitoring, bestaande maar ook nieuwe monitoringtechnieken, opgedane ervaringen en (al of niet voorlopige) resultaten. Onderaan dit bericht treft u de Uitnodiging aan met Dagprogramma en aanmeldknop. Wees er snel bij want vol is vol!

Infomarkt
Er is ook gelegenheid om op deze dag met een stand aanwezig te zijn in de grote Expozaal naast het Beatrix Theater waar u uw werkwijze, ervaringen en resultaten kunt delen met anderen. Er is plek voor 40 stands, dus wees ook hier snel bij als u er graag wilt staan. Nadere informatie over de beschikbare ruimte en standmateriaal kunt u opvragen via de aanmeldpagina op internet.

Uitnodiging Landelijke Dag Natuur in het Boerenland 16 februari 2019

19 december 2018
Deel dit bericht
Click to access the login or register cheese