Terugblik en evaluatie

Boerennatuur-logo-mail

BOERENNATUURDAG 2018

BoerenNatuurdag 2018 (2)
Donderdag 8 maart organiseerde BoerenNatuur voor, door en met haar leden de BoerenNatuurdag 2018. De editie van dit jaar stond volledig in het teken van het delen van kennis. De dag heeft veel nieuwe energie en ideeën opgeleverd. Ruim 220 mensen bezochten de BoerenNatuurdag, iedereen is op zijn eigen manier professioneel bezig met onze boerennatuur.

Alex Datema, voorzitter van BoerenNatuur, opende de dag. Hij benadrukte dat we trots moeten zijn op de resultaten die we tot nu toe behaald hebben. Na een plenaire start vulde iedereen zijn programma naar wens in met het volgen van vier interessante workshops. Thema’s die hierbij aanbod kwamen zijn onder andere: de werking van drones; waterbeheer binnen het ANLb; communicatie; akker- en weidevogels; lerend beheren; een toekomstbestendig collectief en de PARTRIDGE-aanpak. Verder was er een infomarkt en konden vragen gesteld worden tijdens de spreekuren.

Tot slot gaf Adnan Tekin, gedeputeerde van de provincie Noord-Holland en trekker van het dossier weide- en akkervogels, zijn visie op weide- en akkervogels.

Video-impressie

Sfeerimpressie BoerenNatuurdag 2018

Wilt u de presentatie van een gevolgde workshop ontvangen?

Binnenkort zijn de presentaties te verkrijgen op het intranet van BoerenNatuur. Kunt u daar niet op wachten, dan kunt u ze opvragen via info@boerennatuur.nl.

Wat vond u van de BoerenNatuurdag?

We hopen volgend jaar weer een succesvolle BoerenNatuurdag te organiseren en zijn daarom benieuwd naar uw beleving en waardering van deze dag. Wilt u via onderstaande link de ons uw mening geven over de BoerenNatuurdag?
Een nustje,
Een kuultje
Zomoar ien’t laand
Lag’n stief naost ander
Met strookes om-raand
4 eikes op de kole klei
Daor laag’n stil leven
Diep ien mij!
Ik heb het zien
En het zit ien mij!
Ik heb het raokt
En het raokte mij
Maor wat is’t weerd?
Zonder een die’t heurd
En versteid!

Een gedicht van Gert Sennema
BoerenNatuurdag 2018 (2)
BoerenNatuurdag 2018 (4)
BoerenNatuurdag 2018 (1)
BoerenNatuurdag 2018 (3)
BoerenNatuurdag 2018 (7)
BoerenNatuurdag 2018 (5)
Boerennatuur-logo-mail