BEVESTIGING EN PRAKTISCHE ZAKEN

Boerennatuur-logo-mail

BOERENNATUURDAG 2018

B
Montitoring weidevogel
Leuk dat u zich heeft aangemeld voor de BoerenNatuurdag donderdag 8 maart a.s. bij de Schakel, Oranjelaan 10 in Nijkerk. Het belooft een mooie dag te worden. Hierbij sturen wij u de laatste praktische zaken en het programma van de dag.

Programma

We starten de dag plenair, vervolgens kunt u uw programma naar wens invullen door interessante workshops te volgen.
  • 9.30 – 10.00 uur - Inloop met kopje koffie en thee bij De Schakel
  • 10.00 – 10.45 uur – Plenaire start
  • 11.00 - 11.40 uur - Eerste ronde workshops - BLAUW
  • 11.50 - 12.30 uur - Tweede ronde workshops - GROEN
  • 12.30 – 13.50 uur – Netwerklunch met spreekuren en infomarkt
  • 14.00 - 14.40 uur - Derde ronde workshops - GEEL
  • 14.50 - 15.30 uur - Vierde ronde workshops - WIT
  • 15.30 uur Afsluiting met Adnan Tekin, gedeputeerd provincie Noord-Holland, aansluitend borrel
Voor de workshop 'PARTRIGDE-aanpak als voorbeeld voor meer akkernatuur' is expliciet gevraagd of u uw smartphone, tablet of laptop mee zou willen nemen!

Welke workshop volg jij?

Na binnenkomst kunt u uw workshops kiezen voor alle vier de rondes. Bekijk hieronder het programma van de dag. Per workshop is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus mocht u echt een bepaalde workshop willen volgen, kom dan op tijd! Sommige workshops worden twee maal gegeven.
Programma

Schrijf je in voor een spreekuur

Tijdens de lunch is het ook mogelijk om uw vragen te stellen tijdens één van de drie spreekuren: verzekeren, SCAN-ict en certificering. Wilt u hier gebruik van maken dan kunt u bij binnenkomst uw naam op de intekenlijsten hiervoor invullen.

Iets te delen? Neem het mee voor de infomarkt!

Heeft u vanuit uw collectief nog iets wat u graag tijdens de infomarkt wilt laten zien aan andere collectieven, neem dit dan gerust mee! De dag staat immers in het teken van ervaringen delen. U kunt dit bij binnenkomst melden bij de aanmeldbalie en wij zorgen dat het tijdens de infomarkt op één van de tafels ligt!

Hoe kom ik bij de BoerenNatuurdag?

De BoerenNatuurdag is goed per trein te bereiken. Het NS Station Nijkerk ligt op slechts 200 meter afstand van De Schakel en is rechtstreeks te bereiken vanaf de intercitystations Amersfoort, Utrecht en Zwolle (2 x per uur). Komt u met de auto dan adviseren wij u te parkeren in parkeergarage 'De Oosterpoort'. De ingang is bij de rotonde even voorbij De Schakel. Het parkeertarief is € 0,70 per uur. Bij de Schakel kunt u voor € 4,00 een dagkaart kopen. Dit kan bij de bar.

De workshops worden of in de Schakel of in de Goede Herderkerk gegeven.
Locatie BoerenNatuurdag

Laat je horen en twitter mee: #BoerenNatuurdag2018

Boerennatuur-logo-mail
MailPoet